top of page

NOTÍCIES

FÒRUM DE REFLEXIÓ SOBRE EMPRESES SOSTENIBLES ORGANITZAT PEL GRUP ARPA.

January 01, 2020

El 24 de gener s’ha portat a terme el tercer Fòrum de reflexió al voltant dels aspectes singulars que configuren les empreses sostenibles, que comptabilitzen el desenvolupament empresarial amb la cura i la protecció de medi ambient. La sessió ha estat organitzada i dinamitzada per part de la Dra. Carmen Echazarreta, directora del Grup de Recerca Arpa, professora de comunicació audiovisual i publicitat i Albert Costa, Doctorant de la Universitat de Girona.

Hi han participat Pere Macias, president de la Fundació Cercle d’Infraestructures i Professor de la Universitat Politècnica de Catalunya; Imma Pérez, Directora de Nottopic - RSC, comunicació i xarxes; Sara Pizzinato, responsable de les campanyes d’energia i canvi climàtic de Greenpeace España, Joan Barfull, responsable Tècnic de la delegació de PIMEC Girona i de sostenibilitat; Marc Casadellà, Director Par3 Pitch&Putt Gualta i President de l’Associació Catalana de Pitch and Putt i Josep Serra, viticultor i emprenedor del Celler de La Vinyeta.

Cerramos el año 2016 con la publicación del número 10 de la revista. Los artículos presentados ofrecen una visión holística del concepto actual de “alfabetización mediática”. 

Publicado el número 9 de la revista Communication Papers con artículos sobre comunicación, periodismo y publicidad. 

La revista científica Communication Papers del Grup de recerca ARPA publica el número 7 i 8 del volum IV

21/12/2015

 

El número 7 titulat “Género y Cultura Periodística” y el Monogràfic II, número 8, coordinat pel Sr. Antoni Gutiérrez-Rubí i titulat “Nacidos para la Tecnocreatividad” conformen els 2 números que tanquen el quart any de vida de la revista.

1 / 4

Please reload

bottom of page